Łosoś pieczony z ziemniakami

Składniki
  • 70 dag filetów z łososia
  • 2 cebule
  • 4 średnie ziemniaki,  
  • sok z cytryny 
  • sól , świeże zioła
  • 2 łyżeczki oleju
Sposób przyrządzenia

Przygotuj  4 kawałki folii aluminiowej, ułóż na niej filety, posól, skrop cytryną, obłóż pokrojoną cebulą i świeżymi ziołami. Folię zawiń. Ziemniaki dokładnie umyj, nie obieraj, ułóż na kawałkach folii, skrop olejem i zawiń.
Piekarnik rozgrzej do temperatury 200 stopni i piecz około 30 minut. Wyjmij, rozwiń z folii i posól.

Wydrukuj przepis

Przejrzyj nas na wylot!

Jako producent żywności dostarczamy produkty dla niemowląt i małych dzieci dostosowane do ich potrzeb na każdym etapie rozwoju.

Poznaj naszą jakość
Przejrzyj nas na wylot - BoboVita
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z niej bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa komputerze / telefonie / tablecie. W każdym momencie można dokonać zmiany tych ustawień. Czytaj więcej
Akceptuję - nie pokazuj więcej tego komunikatu